Drijfmesttechniek.nl

Drijfmesttechniek.nl groeit snel en we willen door. Stilstand is immers achteruitgang. Eerlijk en open zijn, vinden we enorm belangrijk. Daarom vertellen we je graag wat ons drijft (om maar in vaktermen te blijven!) :

We zijn direct, eerlijk en gedreven. We houden van tevreden klanten, samen geld verdienen en we hebben plezier in wat we doen.

That’s why we love the smell of shit in the morning!

Visie Drijfmesttechniek

Door heel Nederland

We beschikken over een enthousiast team van adviseurs die u graag willen helpen. Onze adviseurs werken in verschillende regio’s door heel Nederland. Wanneer het op de bewerking van mest aankomt, is geen enkele situatie hetzelfde. Daarom komen wij graag een keer bij u langs om de situatie te beoordelen.

Leer meer over onze mensen bij Drijfmesttechniek.nl

Maak kennis met ons team!

Edze Westra

Edze Westra

Specialist mestscheiding, mix- en pomptechniek

"Wanneer ik door Nederland, en inmiddels ook Duitsland, Zweden en nog verder rijd en dan onderweg allemaal producten van Drijfmesttechniek zie staan, dat is waar ik het voor doe!"

Anco Osinga

Anco Osinga

Specialist mestscheiding, mix- en pomptechniek

“Door heel Nederland ben ik verantwoordelijk voor de industrie- en biogassector. Samen met de klant kijk ik graag naar de beste oplossingen”

Steffen Veldman

Steffen Veldman

Junior Mestbewerkingsspecialist

"De agrarische sector is een inspirerende omgeving om mijn werk te doen. Het idee dat ik altijd met een passende oplossing kan komen, is iets wat mij motiveert!"

Catharinus Bruinsma

Catharinus Bruinsma

Specialist mestscheiding, mix- en pomptechniek

"Door mijn ervaring als servicemonteur weet ik wat er speelt op agrarische bedrijven. Ook hierin blijf ik actief, zodat ik bij blijf op gebied van ontwikkelingen en behoefte"

Alex Buwalda

Alex Buwalda

Productspecialist

"Met ervaring als monteur in de landbouwmechanisatie en veehouderij weet ik waar klanten behoefte aan hebben. Hierdoor houd ik me bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en machines. Voor technische vragen kunnen mijn collega’s bij mij terecht."

Gabe Draaijer

Gabe Draaijer

Servicemonteur

"Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat al onze machines vlekkeloos blijven draaien. We zijn nauw betrokken bij de doorontwikkeling van bestaande machines die op die manier steeds beter worden".

Stefan Galesloot

Stefan Galesloot

Servicemonteur

"Ik reis het hele land af om onze machines te installeren en onderhoud te plegen. En soms kom ik zelfs over de grens in Polen, Rusland en Duitsland om daar aan het werk te gaan."

Willem Heeres

Willem Heeres

Servicemonteur

"Inmiddels heb ik al vele jaren ervaring als monteur in de agrarische sector, denk aan melk- en elektrotechniek. Ik ben altijd bezig, stilzitten is niet mijn ding."

Reinouw Westra

Reinouw Westra

Personeelszaken

"Ik zorg ervoor dat ons groeiende team versterkt wordt met nog meer ambitieuze en enthousiaste mensen, die perfect in ons team passen. Ook is het mijn doel dat iedereen naast het harde werken nog genoeg aandacht voor zijn ontwikkeling blijft hebben"

Sierd Deinum

Sierd Deinum

Binnendienst medewerker

"Bij Drijfmesttechniek.nl ben ik verantwoordelijk voor de juiste afhandeling van bestellingen en heb ik veel contact met zowel klanten als leveranciers. Ook buitenlandse klanten zijn geen probleem voor mij, gezien Engels mijn moedertaal is"

Marco v/d Werf

Marco v/d Werf

Controller

"Bij Drijfmesttechniek.nl ben ik verantwoordelijk voor de financiën. Daarnaast zorg ik er voor dat alles goed reilt en zeilt. Ik werk al een hele tijd bij Drijfmesttechniek.nl, dus weet hier alle in’s en out‘s zowel intern als van de producten. Als boerenzoon vind ik het enorm leuk om nog steeds werkzaam te zijn binnen deze sector!"

Lars van Doorm

Lars van Doorm

Marketing medewerker

‘’Bij Drijfmesttechniek.nl ben ik verantwoordelijk voor de on- en offline content. Ik gebruik mijn agrarische achtergrond om content te creëren die aansluit bij de behoeften van de klant. Daarnaast houd ik in de gaten of de visie van ons bedrijf op de juiste manier wordt uitgedragen.’’

Erkend leerbedrijf

Stage bij Drijfmesttechniek.nl

Houd jij net als wij van ‘the smell of shit in the morning?’ En zoek je nog een uitdagende meeloop- of afstudeerstage? Dan zijn wij misschien een goede match!

We zijn erkend leerbedrijf voor de volgende opleidingen:

– Financieel administratief medewerker (niveau 3)
– Bedrijfsadministrateur (niveau 4)
– Medewerker marketing en communicatie (niveau 4)
 (Junior) accountmanager (niveau 4)
– Vestigingsmanager groothandel (niveau 4)
– Commercieel medewerker (niveau 3)

Staat jouw opleiding er niet bij, maar wil je wel graag bij ons stagelopen? Neem contact met ons op. We kunnen altijd kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Stel gerust je vragen via de mail (info@drijfmesttechniek.nl) of door te bellen naar 0514-593561. Wij staan je graag te woord 🙂

Meer weten? Bel direct naar +31 (0) 514-593561 of vul het onderstaande contactformulier in:

Wij werken samen met…