KeyDollar zeker van je zaak!

Met onze demokar bewijzen wij graag onze producten bij u op locatie!

Mestscheiden, het is al een geruime tijd een actueel onderwerp onder veehouders in alle sectoren, zowel melkveehouders als kalverhouders en varkenshouders hebben er mee te maken.

Welke toegevoegde waarde het op een bedrijf heeft is meestal erg specifiek; gaan we besparen op strooiselkosten voor in de boxen, gaan we goedkoper/efficiënter mest afzetten of betere benutting van mest op eigen bedrijf. Zomaar een paar redenen waarom mestscheiden interessant kan zijn.
Mestscheiden is een onderwerp dat vaak veel vragen oproept, er zijn verschillende technieken beschikbaar met ieder zijn eigen voor en nadelen, capaciteiten en bedrijfskosten. Om dit te vereenvoudigen heeft Keydollar haar ‘Keydollar zeker van je zaak’ mogelijkheid in het leven geroepen.

‘Keydollar zeker van je zaak’ houd in dat een specialist met u meedenkt om te kijken welke mogelijkheden er op uw bedrijf zijn en waar een toegevoegde waarde van mestscheiden zit. Wat is het doel, welke capaciteit is benodigd en wanneer is dit het meest rendabel.Er gaan natuurlijk zoveel ‘verhalen’ over mestscheiden dat vaak de vraag blijft; hoe betrouwbaar is die machine eigenlijk en de te behalen resultaten, halen we die ook echt? Om hier een antwoord op te geven is er de mogelijkheid om met ‘Keydollar zeker van je zaak’ een betreffende mestscheider op uw bedrijf te laten draaien.

U kunt met eigen ogen zien wat de machine op uw bedrijf voor resultaat levert!

Wekt dit uw interesse en wilt u graag meer weten? Neem direct contact met ons op!