Door gebruik te maken van RVS zijn onze mestscheiders ongevoelig voor corrosie. Dit is belangrijk voor langdurig gebruik in drijfmest.

compleet-rvs-mestscheider-drybed

De vijzel in onze mestscheiders is aan beide kanten gelagerd. Hierdoor ligt de vijzel altijd centraal in de machine, wat overbodige slijtage voorkomt.

dubbel-gelagerd-mestscheider-keydollar

Op de vijzel is een zeer stug kunststoflaag bevestigd. Deze dicht de ruimte tussen zeef en vijzel. Hierdoor blijft capaciteitsverlies beperkt.

vijzel-mestscheider-kunststof

De mestscheider voor de melkveehouder

De DryBed mestscheider is één van de kleinste schroefpers mestscheiders op de markt. Hierdoor is deze zeer geschikt en betaalbaar voor de gemiddelde melkveehouder. Met de kleine 2,2 kW motor is deze mestscheider vrijwel overal aan te sluiten. Een ander voordeel van de kleine motor is dat deze machine 4 uur lang mag draaien daar waar een gangbare mestscheider binnen één uur dezelfde hoeveelheid elektriciteit heeft verbruikt.

Tijdsregelaar

Dit gesloten mestscheidingssysteem kan worden uitgerust met een tijdsregelaar waardoor de machine zichzelf automatisch kan uitschakelen. Hierdoor kan er perfect gestuurd worden met bijvoorbeeld nachtstroom.

Genoeg capaciteit voor de gemiddelde veehouder

Met een minimale capaciteit van 300 liter/per uur heeft deze kleine schroefpers al genoeg capaciteit in huis om op een goedkope manier boxstrooisel te draaien voor bedrijven tot 200 koeien.

DryBed mestscheider

  • Voldoende capaciteit voor melkveebedrijven tot 200 koeien
  • Corrosie-ongevoelig door gebruik RVS
  • Verbruik motor: 2,2 kW
  • Hoge DS-percentages haalbaar
  • Wordt compleet geleverd (incl. pompen, slangen, leidingwerk, montage, keerwand etc.)

LAAT U VRIJBLIJVEND INFORMEREN

Wilt u graag meer informatie of bent u nieuwsgierig naar de prijzen van de DryBed mestscheider? Bel ons dan op +31 (0) 514-593561 of vul het onderstaande contactformulier in. Onze adviseur neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.