Bio-Bedding staat op de JOLA lijst

JOLA subsidie

Vanaf 7 december 2020 kun je je weer aanmelden voor de Subsidie Jonge Langbouwers (POP3- subsidie JOLA). Deze subsidie is voor jonge agrariërs (tot 41 jaar) die willen investeren in de verduurzaming van hun bedrijf. Dit jaar staan mestscheiders ook op deze lijst onder de noemer Bio-Bed.

Waarom kiezen voor Bio-Bedding?

Als (jonge) ondernemer ben je natuurlijk zuinig op je melkvee, het middelpunt van jouw bedrijf. Maar met hoge strooiselkosten en een lage melkprijs zijn de marges klein. Hoogwaardig droog boxstrooisel creëren op eigen bedrijf en ook nog eens tienduizenden euro’s besparen op strooiselkosten, met Bio-Bedding kan het!

Een mestscheider past perfect

Een mestscheider past perfect binnen de mestkringloop van jouw bedrijf! Er hoeft geen duur strooisel meer worden aangevoerd omdat dit met een mestscheider wordt geproduceerd vanuit eigen mest. Bio-Bedding is niks meer dan de onverteerde voeding die wordt gescheiden (dus geen mest, gewoon onverteerd gras en bijproducten) Het product is droog, veerkrachtig en zeer comfortabel voor je melkvee.

De juiste begeleiding

De overstap naar Bio-Bedding is niet lastig! Onze specialisten begeleiden je graag om zo een optimaal resultaat te behalen; meer koecomfort, verbeterde diergezondheid, verlaging van het celgetal en strooiselkosten. (Referenties zijn beschikbaar)

90 dagen demo op jouw bedrijf

Ben je van plan om over te stappen op Bio-Bedding? Neem dan 90 dagen een Keydollar mestscheider op demo! (Informeer naar de voorwaarden)

Heb je na het lezen van dit artikel vragen?

Bel dan nu naar 0514593561 en kom in contact met een specialist!