Even voorstellen: Jildou Kramer

‘Je kunt een meisje wel uit het dorp halen, maar het dorp niet uit het meisje.’ Lange tijd heb ik gewoond in Groningen waar ik mijn HBO managementopleiding heb doorlopen en heb gewerkt als management assistent. Ondanks dat ik het daar naar mijn zin had, begon het te kriebelen om terug te gaan naar het dorp waar ik vandaan kom.

Zo gezegd, zo gedaan: ik woon nu ongeveer 6 jaar weer in mijn geboortedorp. Afgelopen jaren heb ik gewerkt bij een agrarisch uitzendbureau in Friesland als HR-medewerker. Dit heb ik 6 jaar met plezier gedaan, maar kreeg zin in een nieuwe uitdaging. Sinds februari ben ik verwelkomd door Edze en zijn team bij Drijfmesttechniek en mag ik aan de slag als office manager.

In mijn functie wordt van mijn gevraagd dat ik zaken plan, regel en organiseer. Dit zijn zaken waar ik energie van krijg en plezier uit haal. Doordat ik met alle afdelingen in contact sta, ben ik altijd op de hoogte van de zaken die er spelen. Creatief denken en aanpakken komt hier ook bij om te hoek kijken, dit zijn redenen waarom mijn dagen nooit saai zijn. Mensen met elkaar verbinden en de samenwerking opzoeken leidt in mijn optiek tot betere resultaten. Hier zet ik mij met mijn enthousiasme voor in.

Doordat ik nu bij Drijfmesttechniek ga werken, blijf ik in de agrarische sector actief.  Hier voel ik mij thuis, dit komt voornamelijk door de no-nonsense cultuur die ik hierbij ervaar. Ik ben én blijf een meisje van het platteland!
Ik kijk er naar uit met u in contact te komen en zal mijn best doen om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen bij al uw vragen.