Even voorstellen: Sake Sierdsma

‘We love the smell of sit in the morning’ is een slogan die mij aanspreekt als zoon van een ondernemer in de landbouwmechanisatie.

De techniek is met mij met de paplepel ingegoten. Als kleine jongen sleutelde ik samen met mijn vader aan landbouwmachines. Als allround medewerker was ik lasser, monteur, chauffeur en machinist. In verschillende branches heb ik veel ervaring opgedaan. Kortom, van alle markten thuis.

In 2014 is besloten het bedrijf te verkopen en ben ik begonnen bij een in afvalwaterzuivering business. In het begin als productieplanner en later als aftersalesmanager. Een fijne werkomgeving waar ik alvast ervaring op kon doen voor mijn nieuwe functie in de sales bij Drijfmesttechniek.nl.

Na zeven jaar in de afvalwaterzuivering business was het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Ik ben in contact gekomen met Edze en al snel bleek dat er gedeelde interesses waren en dat mijn profiel aansloot bij de gestelde competenties voor de nieuwe vacature.

Drijfmesttechniek is een jong dynamisch bedrijf met een no-nonsense cultuur en producten die je met vol vertrouwen kunt verkopen. Allemaal aspecten die bijdragen aan een fijne werkplek.

Ik heb  zin in om voor Drijfmesttechniek aan de slag te gaan en hoop snel met u in contact te komen voor een kennismaking!