Mest mixen een vervelend klus? Wij lossen het voor je op!

Bespaar op tijd en arbeid

Vind jij mest mixen een vervelende en tijdrovende klus? Wij hebben wij de oplossing voor jou in huis: de elektrische mestmixer! Deze neemt al het werk voor je uit handen en zo heb jij er geen drukte meer van! Geen drukte van het mixen + altijd beschikking over goed gemixte mest = een blije boer!

Altijd goed gemixte mest

Op gezette tijden (die we samen met jou afstemmen, bijvoorbeeld nachts als de stroom goedkoper is) zal de mixer automatisch beginnen met mixen. Nadat onze mixer de kelder eens goed heeft gemixt zal deze in het vervolg elke dag een korte periode (zo’n 10 minuten) draaien om de mest in beweging te houden.

Kies je toch liever voor een handmatige bediening dan is het een kwestie van een knop omdraaien om de mest te mixen. Dus geen draaiende trekkers en trekkermixers meer, maar volautomatisch of een draai aan de knop! Wat een gemak!

Weg koek- of korstvorming en altijd beschikking over goed gemixte mest die je zo uit kunt rijden of overpompen.

Mijn mestkelder ziet er net wat anders uit dan jullie gewend zijn

Deze horen wij vaker en wij bijten ons graag vast in dit soort vraagstukken! Heeft jouw kelder zogenoemde ‘dode hoeken’ of andere bijzonderheden? Wij komen met een oplossing!

Inmiddels komen wij al meer dan 10 jaar bij melkveehouders over de vloer om ze te voorzien van een goed advies omtrent het automatiseren van hun mixproces. Dus heb jij een mooi vraagstuk, groot of klein, wij draaien onze hand er niet voor om!

Persoonlijke Service

Elke melkveehouder is uniek en zal zo door ons behandelt worden. Wij komen daarom altijd graag bij je langs om jouw situatie van A tot Z te bestuderen voordat wij met een advies komen. Samen vooruitboeren noemen wij dat.

Ben je na het lezen

van dit artikel geïnteresseerd geraakt in het automatiseren van je mixproces en wil je nog net even wat meer informatie over de elektrische mixers?

Dan kun je bellen naar 0514 593 561 en al je vragen stellen aan een specialist. Meer product informatie kun je vinden op de product pagina (klik hier).

Op deze pagina kun je ook gratis de folder downloaden!

Drijfmesttechniek.nl

Ons jonge team bestaat uit melkveehouders, boeren- zonen en dochters en veehandelaren met een passie voor de melkveehouderij!

Wij weten wat er op jouw boerderij speelt en helpen je graag verder. Samen boeren we vooruit!