Wij zoeken jou!

Wij zoeken een getalenteerde accountmanager! Of wil je het verkopen leren en anderen ‘uit de shit’ helpen?

Het is maandagochtend. Onder het genot van een bak koffie stem je de week af met je collega’s. Voor later vandaag staat er een kennismakingsgesprek op de agenda. Een veehouder uit Drenthe heeft ons benaderd en zoekt een betere mix oplossing voor in zijn mestopslag. Daarna rij je door naar Overijssel met een klant die je al kent. Je hebt hem ontmoet op de landbouwbeurs. Hij heeft aangegeven het koecomfort in zijn stal te willen verbeteren. Kijk, dat zijn de vragen waar jij wat mee kan! Je cafeïne gehalte wordt vandaag weer goed op peil gehouden. Je gaat op onderzoek uit, laarzen mee en tijd voor actie! En je dag is uiteraard nog lang niet voorbij, hoeveel uren zitten er ook al weer in een dag? Na je klantbezoeken rij je nog even door naar kantoor, nog even sparren met je verkoopleider. Misschien heeft hij nog goede ideeën voor de klant die je zojuist gesproken hebt? Ons motto: ervaring opdoen kost tijd, benut daarom vooral ook de kennis en ervaring van onze verkoopleider. Je rijdt daarna door naar huis, even eten en avonds nog even wat administratie bijwerken. Anders weet je de volgende keer niet meer wat je met wie besproken hebt.

Dinsdagochtend werk je eerst nog een adviestraject uit. Daarna pleeg je nog enkele telefoontjes om de planning van volgende week rond te krijgen. Uiteindelijk stap je in de auto richting Noord Brabant. Er is een veehouder met problemen met de mestopslag, drijfmesttechniek to the rescue! Los van enkele praktische tips, bieden ook jouw machines de mogelijke oplossing. Gesprek klaar, op naar de volgende. Je mag een offerte overhandigen en bespreken. Altijd spannend, hopelijk scoor je die deal! Op de terugweg rijd je langs een klant in Flevoland. Hier heb jij al een machine verkocht en je bent benieuwd naar zijn bevindingen.

We love the smell of shit in the morning, do you?

Dan ben je bij ons aan het goede adres! Want dan hebben we veel gemeen: ook wij zijn dol op alles wat met mest te maken heeft! Ben jij de persoon die net je eerste jaartjes werkervaring er op heeft zitten? Of ben je toe aan een mooie volgende stap? Zit het verkopen je in je bloed en doe jij met plezier net dat stapje extra? Én ben jij ook nog eens op zoek naar een commerciële functie met een dosis techniek? Dan hebben wij dé plek voor jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn jouw nieuwe collega’s van Drijfmesttechniek.nl. Wij zijn gespecialiseerd in mestbewerking. Met variërende projecten door heel Nederland en ver daarbuiten. Wij zijn een bedrijf dat mest bewerkingsmachines bouwt, verkoopt en gebruikers begeleidt bij het gebruik ervan en ‘we love it’! Wij verkopen de machines in het binnen- en buitenland, zorgen dat klanten tevreden zijn, dat problemen die voorkomen snel opgelost worden. Én we zorgen dat klanten weten wie wij zijn en onze producten kopen. Daar kom jij om de hoek kijken!

Wat zoeken wij?

Wij zoeken iemand die affiniteit heeft of wil krijgen met onze sector en op een creatieve en leuke manier klanten weet te werven én te behouden!

Dus:

  • Heb jij een sales attitude en straal je dit ook uit?
  • Wil jij samen met ons tot het uiterste gaan?
  • Vind jij het, net als wij, super belangrijk om te blijven investeren in jezelf?
  • Geniet jij van een echt teamgevoel en geloof je dat samen alles beter is?
  • Vind jij ook dat continu vernieuwen de sleutel tot succes is?
  • Hou jij van een lekker praktische en eerlijke communicatie en ben je een echte doorpakker?
  • Lijkt de agrarische sector je interessant?
  • Zoek je constant uitdaging?
  • Lijkt het je interessant om je eigen omzet te creëren?
  • Schuilt er een handelsgeest in jou?

Dan ben jij de ‘shitty person’ die wij zoeken!

We love happy customers!

Waar jij je in de kern mee bezighoudt, is onze visie en drive overtuigend overbrengen naar de buitenwereld en hiermee uiteindelijk je targets en jaarplanning behalen! We zijn een jong bedrijf, dus we verwachten ook van jou dat je met verfrissende en vernieuwende ideeën komt. Je levert op proactieve wijze een bijdrage aan Drijfmesttechniek. Je hebt contact met (potentiële) klanten, helpt ze bij problemen, je helpt bij productontwikkeling en bent vooral veel op pad! Je houdt je bezig met het genereren van nieuwe contacten en klanten. Je ontwikkelt en plant kansen in de markt en doet een stukje realisatie van upsell en cross-selling opportunities. Klant blij, jij blij!

We love making money!

Bij ons bedrijf werken allemaal energieke mensen, wij bieden je ontzettend veel mogelijkheden om je te laten groeien in alle opzichten, je kunt bij ons alle ideeën delen en wie weet kunnen we wat met jouw frisse blik op onze werkwijze. Wij willen uitblinken en perfect werk leveren, daar wil jij toch bij horen? Je salaris kan variëren tussen de  €2800 (dat is ongeveer €2100 euro netto) en €8000 euro bruto per maand en een auto én telefoon van de zaak. Klinkt goed toch? Kortom, genoeg redenen om te reageren!

We love having fun!

Ook belangrijk: dat je een vrolijke noot bent. Iemand die niet zomaar een baan zoekt, maar met ons bedrijf mee wil groeien en knallen totdat de shit uit de lucht is. Want je toekomstige collega’s houden van hun vak en doen er alles aan om klanten echt verder te helpen.

Enthousiast?

Kun jij ons overtuigen met jouw passie voor deze job? Reageer dan direct via onderstaande mail met jouw motivatie en CV. En wie weet zien we je dan binnenkort ons kantoor binnenlopen!

Contactpersoon

Reinouw Westra
T: 0514 593 561
E:
reinouw.westra@drijfmesttechniek.nl