Wij zoeken een getalenteerde expeditiemedewerker!

Jouw dag

Het is vandaag een mooie dag! Het is 08:00 uur en je dag begint! Je hebt er weer zin in, om vandaag de boel weer goed op orde te maken. Je start je dag met het checken wat er die dag allemaal binnenkomt en verzonden wordt. Zo weet jij precies wat jij deze dag moet doen en zijn er zo weinig mogelijk verrassingen. Je begint je dag met het wegbrengen van één van de servicebussen, je hebt begrepen dat deze problemen heeft, dus dit moet goed nagekeken worden door de garage.

Als je terugkomt ben je mooi op tijd om op de heftruck te springen en een lading te lossen van de vrachtwagen. Daarna moet je goederen inpakken en controleren, zodat je zeker weet dat ze op de juiste manier het pand verlaten.

Morgen gaan er weer drie monteurs op pad, dus je loopt ook goed het magazijn door op vooraad. Want als er onderdelen niet op voorraad zijn dan geef jij dat zo snel mogelijk door aan Sierd, zodat hij als inkoper dit allemaal kan bestellen en we nooit zonder onderdelen zitten. Jij hebt het magazijn helemaal onder controle en op orde!

Vervolgens is één van de monteurs aan de slag in de werkplaats om een machine te repareren en vraagt of jij even wil helpen. Top! Je kan ook nog je technisch inzicht kwijt.

Als afsluiting kruip je nog achter de computer, om alle pakbonnen en administratie op orde te hebben in ons systeem. Zo wordt alles ook weer juist geregistreerd en kun jij met een gerust gevoel naar huis!

We love the smell of shit in the morning
Wij zijn wellicht jouw nieuwe collega’s van Drijfmesttechniek.nl. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van mestbewerking, met variërende projecten door heel Nederland en ver daarbuiten. Wij zijn een bedrijf dat mest bewerkingsmachines bouwt, verkoopt en gebruikers begeleidt bij het gebruik ervan en ‘we love it’! Wij verkopen de machines in het binnen- en buitenland, zorgen dat klanten tevreden zijn en dat problemen die voorkomen snel opgelost worden. En daar speel jij een rol in!

We love happy customers
Bij ons bedrijf werken allemaal jonge mensen. Wij bieden je ontzettend veel mogelijkheden om je te laten groeien in alle opzichten. Je kunt bij ons alle ideeën delen en wie weet kunnen we wat met jouw frisse blik op onze werkwijze. Wij willen uitblinken en perfect werk leveren, daar wil jij toch bij horen? Want je toekomstige collega’s houden van hun vak en doen er alles aan om klanten echt verder te helpen en zelf ook te blijven groeien!

We love making money
Uiteraard willen we tevreden klanten, maar willen we ook geld verdienen. Met jou en door jou. We zijn een jong bedrijf, dus we verwachten ook van jou dat je met verfrissende en vernieuwende ideeën komt. Je levert op proactieve wijze een bijdrage!

We love having fun
Fun, daar zijn wij ook zeker voor in. Dus ook belangrijk: dat je een vrolijke noot bent. Iemand die niet zomaar een baan zoekt, maar met ons bedrijf mee wil groeien en knallen totdat de shit uit de lucht is. Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met onze sector en op een creatieve en leuke manier ons bedrijf nog beter op de kaart kan zetten!

Kort samengevat:

  • Ben jij zelfstandig en proactief?
  • Werk jij graag gestructureerd en word je blij van orde in je werk?
  • Hou jij van een continu schakelen tussen verschillende taken?
  • Heb jij je heftruckcertificaat, of wil je deze halen bij ons?
  • Ben jij minimaal 20 uur per week beschikbaar (meer mag ook!)?
  • Werk je graag veel samen, met je collega’s?
  • Heb jij enige technische affiniteit?

Dan ben jij misschien wel de ‘shitty’ persoon die wij zoeken!

Enthousiast?
Kun jij ons overtuigen met jouw passie voor deze job? Reageer dan direct via onderstaande mail met jouw motivatie en CV. En wie weet zien we je dan binnenkort ons kantoor binnenlopen!

Contactpersoon
Jitze van den Berg
T: 06 53118585
E: [email protected]