Vacature: Leerling Monteur

Wij zoeken een aanstormend technisch talent

Het is 7 uur en je arriveert op je werk. Je hebt in je agenda al zien staan dat je vandaag naar een klant in Noord-Brabant moet voor een onderhoudsklus aan een mestscheider. Je pakt de werkbon voor deze klus en controleert voor je vertrekt of de bus gevuld is met alle materialen. Het zal jou niet gebeuren dat bij de klant blijkt dat je de betreffende onderdelen niet in je bus hebt liggen. De klus is eerder klaar dan gedacht, dus je neemt contact op met het kantoor om te laten weten dat je klus erop zit en je beschikbaar bent voor een nieuwe klus. Toevallig is er net een boer die een half uur verderop woont, die heeft gebeld voor klein onderhoud. Dit gaat in een middag nog wel lukken. Ook bij deze boer klaar jij je klus en je keert tevreden kantoorwaarts. Op kantoor lever jij de getekende werkbonnen in bij het hoofd van de service afdeling. De volgende dag staat een montage van een mestscheider op het programma, dit betekent dat je met de kar op pad gaat. Je zet de kar klaar met de scheider en bijbehorende onderdelen. Jij bent goed voorbereid om een nieuwe klant blij te maken. Elke dag weer nieuwe klussen op verschillende adressen en omgevingen, maakt voor jou dat geen dag hetzelfde is. Wanneer een boer jou vertelt dat hij nog een mixer zoekt, dan gaan er gelijk bellen bij jou rinkelen ‘hier stuur ik een verkoper op af!’. Jij bent dagelijks bij boeren op het erf en jij weet als geen ander hoe alle machines erbij staan en draaien. Jij bent de vakman die betrokken is bij de boeren en altijd tevreden klanten achterlaat.

 

Do you love the smell of shit in the morning?

Dan ben je bij ons aan het goede adres! Want dan hebben we namelijk veel gemeen: ook wij zijn dol op alles wat met mest te maken heeft! Ben jij de persoon die een stageplaats zoekt voor bijvoorbeeld zijn of haar studie service- en onderhoudstechniek, of ben je op zoek naar een werk/leerplek? En vind je het leuk om elke dag met nieuwe technieken bezig te zijn en ondertussen ‘de boer op te gaan’? Dan hebben wij dé plek voor jou!

 

Wie zijn wij?

Wij zijn wellicht jouw nieuwe collega’s van Drijfmesttechniek.nl. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van mestbewerking met variërende projecten door heel Nederland en ver daarbuiten. Wij zijn een bedrijf dat mestbewerking machines bouwt, verkoopt en gebruikers begeleid bij het gebruik ervan en ‘we love it’! Wij verkopen de machines in het buitenland, zorgen dat klanten tevreden zijn, zorgen dat onze techniek de beste is op de markt én lossen problemen zo snel mogelijk op. En hier kom jij om de hoek kijken!

 Wat zoeken wij?

Wij zoeken iemand die goed is in het oplossen van technische problemen en zorgt voor tevreden klanten!

Dus:

  • Ben jij niet vies van het werken met je handen?
  • Ben jij een technisch talent die wat anders wil dan uitgekauwde motoren of auto’s?
  • Ben je op dit moment bezig met je MBO opleiding in een technische richting?
  • Haal jij voldoening uit het oplossen van problemen?
  • Als jij helemaal in de shit zit, laat je dan juist je hoofd niet hangen?
  • Weet je waar je het over hebt als het om technische oplossingen gaat?
  • Ben jij leergierig, wil je alles leren van RVS lassen, krachtberekeningen en filtratietechnieken?

Dan ben jij misschien wel de ‘shitty person’ die wij zoeken!

 

Werkzaamheden

In de functie van monteur mestbewerkings machines ga je technische reparaties en onderhoud verrichten aan machines voor het bewerken van mest. In deze dienstverlenende functie ben jij degene die resultaten op het klantbedrijf optimaliseert en verbetert. Je bent gemiddeld 4 dagen per week aan het werk op bedrijven van onze klanten; je installeert mestscheiders, repareert ze of past ze aan. Dit gebeurt bij bedrijven door heel Nederland en soms daarbuiten, maar ook steeds vaker in de industrie sector.

 Wat hebben wij jou te bieden?

Bij ons bedrijf werken allemaal jonge mensen, wij bieden je ontzettend veel mogelijkheden om je te laten groeien in alle opzichten, je kunt bij ons alle ideeën delen en wie weet kunnen we wat met jouw frisse blik op onze werkwijze. Wij willen uitblinken en perfect werk leveren, daar wil jij toch bij horen? Kortom, genoeg redenen om te reageren!

 Ook belangrijk

Dat je een vrolijke noot bent. Iemand die niet zomaar een plek zoekt, maar met ons bedrijf mee wil groeien en knallen totdat de shit uit de lucht is. Want je toekomstige collega’s houden van hun vak en doen er alles aan om klanten echt verder te helpen.

 Enthousiast?

Kun jij ons overtuigen met jouw passie voor deze (stage)plek? Reageer dan direct via onderstaande mail met jouw motivatie en CV. En wie weet zien we je dan binnenkort ons kantoor binnenlopen!

 Contactpersoon

Reinouw Huisman

T: 0613797009

E: reinouw.westra@drijfmesttechniek.nl