Wij zoeken jou!

Jouw dag

Het is vandaag een mooie dag! Het is 08:00 uur en jouw collega Lars staat al met een kopje koffie klaar voor de daily-standup.

Vandaag heb jij een interview en fotosessie bij een klant op de planning staan, maar voordat je vertrekt moet je de social-media posts voor vandaag online zetten. ‘PING’ je ontvangt een bericht van de salesafdeling met BREAKING NEWS uit de sector. Je analyseert de berichtgeving, dit kan niet wachten tot morgen, hier moeten we nu wat mee doen! Je schrijft een pakkende tekst en vindt een bijhorende visual die je voor online gang nog even in de huisstijl zet. Op weg naar de klant begint je broekzak te trillen; de likes en reacties stromen binnen.

Je bent (te) vroeg bij de klant en besluit de auto even langs de weg te parkeren. Binnen 15 minuten heb jij op elke reactie gereageerd en er hebben zelfs al potentiële klanten zich gemeld met een DM. Snel stuur je de gegevens door naar kantoor en denkt; AWESOME, nieuwe leads te pakken!

Eenmaal bij de klant aangekomen pak je je schrijfblok en camera en stapt het erf op. Deze klant heeft onlangs een nieuwe machine in gebruik genomen en je vraagt hem het hemd van het lijf. Aan het eind schiet je nog wat gave foto’s en voordat je in de auto stapt maak je nog snel even wat filmpjes; ‘leuk voor op TikTok!’.

Na de gezamenlijk lunch (vandaag is het snackdag!) duik je achter je pc en begint je interview om te zetten in een prachtig artikel. In je mailbox zijn 12 nieuwe mailtjes binnengekomen.

Je vraagt collega’s nog even om feedback en komt met een prachtig artikel (SEO proof!). Je ontwerp de landingspagina en bewerkt de foto’s nog even na. Het artikel staat ingepland; Deadline ruimschoots behaald, top!

Jij kijkt op de planning en ziet dat er nog een flyer ontworpen moet worden voor de komende vakbeurs. Na wat research en wikken en wegen kom je tot een conclusie; een flyer is niet het juiste middel voor dit doel, we hebben een video nodig.

Je creatieve brein begint te stomen en je schetst je ideeën uit op papier. Jouw onderbouwing veegt de kritische vragen van Lars van tafel en je enthousiasme is zo aanstekelijk dat er wordt besloten; we hebben een video nodig!

We love the smell of shit in the morning
Wij zijn wellicht jouw nieuwe collega’s van Drijfmesttechniek.nl. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van mestbewerking, met variërende projecten door heel Nederland en ver daarbuiten. Wij zijn een bedrijf dat mest bewerkingsmachines bouwt, verkoopt en gebruikers begeleidt bij het gebruik ervan en ‘we love it’! Wij verkopen de machines in het binnen- en buitenland, zorgen dat klanten tevreden zijn, dat problemen die voorkomen snel opgelost worden én we zorgen dat klanten weten wie wij zijn. En daar kom jij om de hoek kijken!

We love happy customers
Bij ons bedrijf werken allemaal jonge mensen. Wij bieden je ontzettend veel mogelijkheden om je te laten groeien in alle opzichten. Je kunt bij ons alle ideeën delen en wie weet kunnen we wat met jouw frisse blik op onze werkwijze. Wij willen uitblinken en perfect werk leveren, daar wil jij toch bij horen? Want je toekomstige collega’s houden van hun vak en doen er alles aan om klanten echt verder te helpen en zelf ook te blijven groeien!

We love making money
Uiteraard willen we tevreden klanten, maar willen we ook geld verdienen. Met jou en door jou. We zijn een jong bedrijf, dus we verwachten ook van jou dat je met verfrissende en vernieuwende ideeën komt. Je levert op proactieve wijze een bijdrage aan het uitvoeren van het marketingbeleid, gericht op zowel interne als externe doelgroepen. Zo maken we samen persoonlijke en financiële groei door!

We love having fun
Fun, daar zijn wij ook zeker voor in. Dus ook belangrijk: dat je een vrolijke noot bent. Iemand die niet zomaar een baan zoekt, maar met ons bedrijf mee wil groeien en knallen totdat de shit uit de lucht is. Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met onze sector en op een creatieve en leuke manier ons bedrijf nog beter op de kaart kan zetten!

Kort samengevat:

  • Ben jij zelfstandig, proactief én creatief en werk jij graag aan iets groters dan alleen je eigen job?
  • Beschik jij over een goede schrijfstijl en heb jij veel plezier in het schrijven van goede teksten?
  • Schrik jij niet van deadlines en ben je enorm nieuwsgierig?
  • Beheers jij de Engelse en Duitse taal?
  • Heb jij kennis van alle mogelijke marketinginstrumenten, hou je dit up to date en lees je jezelf in?
  • Kun jij omgaan met software als InDesign en Photoshop voor het ontwerpen van foldermateriaal en dergelijke?
  • Zijn de termen SEO en SEA, gesneden koek voor jou?
  • Vind jij het leuk om je op commerciële wijze te verdiepen in onze naar ‘shit smelling’ machines?

Dan ben jij misschien wel de ‘shitty’ persoon die wij zoeken!

Enthousiast?
Kun jij ons overtuigen met jouw passie voor deze job? Reageer dan direct via onderstaande mail met jouw motivatie en CV. En wie weet zien we je dan binnenkort ons kantoor binnenlopen!

Contactpersoon
Jitze van den Berg
T: 06 53118585
E: [email protected]