Vacature Office Manager

 Do you love the smell of shit in the morning?

Dan ben je bij ons aan het goede adres! Want dan hebben we namelijk veel gemeen: ook wij zijn dol op alles wat met mest te maken heeft! Ben jij de persoon die perfectionistisch is en waarvan iedereen zegt ‘Zo! Jij bent punctueel!’. Geniet jij ervan als al je collega’s alle administratieve taken op jouw bordje neer leggen? Als er bij een vergadering gevraagd wordt ‘wie notuleert er vandaag?’, zit jij dan al met pen en papier in de aanslag? Dan hebben wij dé baan voor jou!

 Wie zijn wij?

Wij zijn jouw nieuwe collega’s van Drijfmesttechniek.nl. Wij zijn gespecialiseerd in mestbewerking. Met variërende projecten door heel Nederland en ver daarbuiten. Wij zijn een bedrijf dat mest bewerkingsmachines bouwt, verkoopt en gebruikers begeleidt bij het gebruik ervan en ‘we love it’! Wij verkopen de machines in het binnen- en buitenland, zorgen dat klanten tevreden zijn, dat problemen snel opgelost worden. Én we zorgen dat onze collega’s niks te kort komen, zodat ze hun werk perfect kunnen uitvoeren. Daar kom jij om de hoek kijken!

 Wat zoeken wij?

Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met onze sector en proactief aan de slag wil! Dus:

  • Heb jij affiniteit met commercie?
  • Zie jij uitdaging in het inplannen van een meeting met vijf mensen uit vijf verschillende landen?
  • Ben je echte aanpakker?
  • Ben jij in staat de agenda’s van onze adviseurs helemaal vol te plannen met advies bezoeken aan de hand van een bellijst?
  • Vind jij targets in je werk helemaal het einde?
  • Hou je ervan dat de administratie helemaal op orde is?
  • Vind je het leuk om klanten te woord te staan en allerlei verschillende vragen te beantwoorden of door te verwijzen?
  • Vind je veel afwisseling in je werk prettig?
  • Krijg je energie van het ene moment een telefoongesprek voeren, het volgende moment zaken opruimen in het kantoor om vervolgens nog een afspraak in te plannen?
  • Spreek jij Duits én Engels?Dan ben jij de ‘shitty person’ die wij zoeken!

We love happy customers!

Waar jij je in de kern mee bezighoudt, is het gezicht zijn van de organisatie. Jij bent veelal verantwoordelijk voor het eerste contact met klanten en doet je best de klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen. Je plant gesprekken in met onze adviseurs en de klant. Ook word je gebeld door je collega’s met vragen. Je stelt offertes op en bereidt ook de adviestrajecten voor de verkopers voor. Daarnaast zorg je er voor dat het op kantoor allemaal goed draait en netjes is, dat er fruit op tafel staat en dat de monteurs aan de slag kunnen. We zijn een jong bedrijf, dus we verwachten ook van jou dat je metverfrissende en vernieuwende ideeën komt. Je levert op proactieve wijze een bijdrage aan Drijfmesttechniek. Klant blij, jij blij!

 We love making money!

Bij ons bedrijf werken allemaal energieke mensen, wij bieden je ontzettend veel mogelijkheden om je te laten groeien in alle opzichten. Je kunt bij ons alle ideeën delen en wie weet kunnen we wat met jouw frisse blik op onze werkwijze. Wij willen uitblinken en perfect werk leveren, daar wil jij toch bij horen? Kortom, genoeg redenen om te reageren!

 We love having fun!

Ook belangrijk: dat je een vrolijke noot bent. Iemand die niet zomaar een baan zoekt,
maar met ons bedrijf mee wil groeien en knallen totdat de shit uit de lucht is. Want je toekomstige collega’s houden van hun vak en doen er alles aan om klanten echt verder te helpen.

 Enthousiast?

Kun jij ons overtuigen met jouw passie voor deze job? Reageer dan direct via onderstaande mail met jouw motivatie en CV. En wie weet zien we je dan binnenkort ons kantoor binnenlopen! Wat wij leuk vinden? In de onderwerpregel in één woord, waarom jij de persoon bent die we zoeken.

 Contactpersoon

Reinouw Huisman-Westra

T: 0613797009

E: reinouw.westra @drijfmesttechniek.nl