Wij zoeken een getalenteerde officemanager

Jouw dag

Het is vandaag een mooie dag! Het is 08:00 uur en je start met een kopje koffie, uit de nieuwe koffiemachine die jij hebt geregeld.

Vandaag heb jij een drukke dag. Je moet een aantal afspraken inplannen bij de verkopers, hebt nog een meeting over een project wat er loopt dat gaat over digitalisering én het fruit voor kantoor wordt vandaag weer gebracht.

Je hebt ook samen met je andere collega’s nog een project lopen, maar er gebeurt volgens jou nog niet voldoende actie. Tijd om ze aan te spreken, jullie doen het tenslotte samen. Tussendoor zit jij natuurlijk bij de receptie en ontvangt eventuele gasten en hebt ook zo nu en dan telefoondienst. Je houdt van die van afwisseling in je werk, daardoor heb jij iedere dag weer plezier in wat je doet!

We love the smell of shit in the morning
Wij zijn wellicht jouw nieuwe collega’s van Drijfmesttechniek.nl. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van mestbewerking, met variërende projecten door heel Nederland en ver daarbuiten. Wij zijn een bedrijf dat mest bewerkingsmachines bouwt, verkoopt en gebruikers begeleidt bij het gebruik ervan en ‘we love it’! Wij verkopen de machines in het binnen- en buitenland, zorgen dat klanten tevreden zijn, dat problemen die voorkomen snel opgelost worden én we zorgen dat klanten weten wie wij zijn. En daar kom jij om de hoek kijken!

We love happy customers
Bij ons bedrijf werken allemaal jonge mensen. Wij bieden je ontzettend veel mogelijkheden om je te laten groeien in alle opzichten. Je kunt bij ons alle ideeën delen en wie weet kunnen we wat met jouw frisse blik op onze werkwijze. Wij willen uitblinken en perfect werk leveren, daar wil jij toch bij horen? Want je toekomstige collega’s houden van hun vak en doen er alles aan om klanten echt verder te helpen en zelf ook te blijven groeien! Waar jij je in de kern mee bezighoudt, is het gezicht zijn van de organisatie. Jij bent veelal verantwoordelijk voor het eerste contact met klanten en doet je best de klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen. Je plant gesprekken in met onze adviseurs en de klant. Ook wordt je gebeld door je collega’s met vragen. Je stelt offertes op én bereid ook de adviestrajecten voor de verkopers voor. Daarnaast zorg je er ook voor dat het op kantoor allemaal goed draait, dat er fruit op tafel staat en dat de monteurs aan de slag kunnen. Maar ook een stuk projectmanagement wordt onderdeel van jouw taken.

We love making money
Uiteraard willen we tevreden klanten, maar willen we ook geld verdienen. Met jou en door jou. We zijn een jong bedrijf, dus we verwachten ook van jou dat je met verfrissende en vernieuwende ideeën komt. Je levert op proactieve wijze een bijdrage aan het uitvoeren van ons offciemanagement. Zo maken we samen persoonlijke en financiële groei door!

We love having fun
Fun, daar zijn wij ook zeker voor in. Dus ook belangrijk: dat je een vrolijke noot bent. Iemand die niet zomaar een baan zoekt, maar met ons bedrijf mee wil groeien en knallen totdat de shit uit de lucht is. Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met onze sector.

Kort samengevat:

  • Heb jij affiniteit met commercie?
  • Zie jij uitdaging in het inplannen van een meeting met 5 mensen uit 5 verschillende landen?
  • Ben je echte aanpakker?
  • Ben jij in staat de agenda’s van onze adviseurs helemaal vol te plannen met advies bezoeken aan de hand van een bellijst?’
  • Vind jij targets in je werk helemaal het einde?
  • Hou je ervan dat als de administratie helemaal op orde is?
  • Vind je het leuk om klanten te woord te staan en allerlei verschillende vragen te beantwoorden of doorverwijzen?
  • Vind je veel afwisseling in je werk prettig?
  • Krijg je energie van het ene moment een telefoongesprek voeren, het volgende moment zaken opruimen in het kantoor om vervolgens nog een afspraak in te plannen?
  • Spreek jij Duits én Engels?

Dan ben jij misschien wel de ‘shitty’ persoon die wij zoeken!

Enthousiast?
Kun jij ons overtuigen met jouw passie voor deze job? Reageer dan direct via onderstaande mail met jouw motivatie en CV. En wie weet zien we je dan binnenkort ons kantoor binnenlopen!

Contactpersoon

Reinouw Huisman-Westra
T: 06 13797009
E: reinouw.westra
@drijfmesttechniek.nl