Ervaar 90 dagen de voordelen van het scheiden van varkensmest met een Keydollar MicroVacuüm!

Wil jij direct besparen op de afzetkosten van varkensmest zonder afhankelijkheid van een externe partij die jouw mest scheidt?

Neem nu vrijblijvend 90 dagen een Keydollar MicroVacuüm mestscheider op demo en ervaar direct de voordelen!

Minder kosten, scheiden wanneer het jou uitkomt, direct besparen op je afzetkosten onder begeleiding van een specialist.

Direct beginnen met besparen

Het fosfaatgehalte in varkensmest zorgt voor hoge afzetkosten. Dit komt doordat er veel kuubs moeten worden afgevoerd om aan de huidige verwerkingsplicht te kunnen voldoen. Door uw varkensmest te scheiden, krijgt u dikke fractie met een tot wel drie keer zo hoog fosfaatgehalte. Hierdoor hoef je veel minder kuubs af te voeren, waarmee je veel afzetkosten kunt besparen.

Mest scheiden wanneer en waar het jou uitkomt!

Door zelf een Keydollar Micro Vacuum in beheer te hebben kun je beginnen met het scheiden van mest wanneer dat jou uitkomt! Nooit meer wachten op die externe partij. De 90 dagen demo heeft in de veehouderij al vele successen geboekt, met als één van de meestgenoemde voordelen: ‘eigen baas.’

De Keydollar MicroVacuüm

De Keydollar MicroVacuum is door het Nederlandse Keydollar speciaal ontwikkeld om de kleinste delen uit de varkenmest te scheiden. Door zijn unieke 70 micron filter, ter vergelijking: een reguliere mestscheider beschikt over een 500 tot 700 micron filter, worden de kleinste deeltjes uit de mest gescheiden. Door het unieke en gepatenteerde kunststof op de vijzel kan de Keydollar MicroVacuum de mest nog fijner scheiden, wat resulteert in een hoger rendement. Als exclusieve Nederlandse distributeur van de Keydollar producten beschikking wij over een breed assortiment filters, afhankelijk van uw wensen en voorkeuren. Samen halen we alles uit jouw scheidingsproces.

Maak kennis met Drijfmesttechniek.nl

Drijfmesttechniek, jouw specialist als het gaat om mest. Mixen, pompen of scheiden, wij zijn al jaren marktleider en specialist als het gaat om de optimalisatie van deze processen.

Drijfmesttechniek bestaat uit een hecht team vakspecialisten met een groot hart voor de agrarische sector: Boeren, boeren- zonen en dochters, veehandelaren, loonwerkers en arbeiders. Binnen Drijfmesttechniek kom je ze allemaal tegen en werken we hard om jouw mestverwerking en bewerking zo duurzaam en efficiënt te laten verlopen. Wij beschikken over een goed bereikbare en ervaren serviceafdeling, een hechte club binnendienst medewerkers en vertegenwoordigers actief van het zuiden van Limburg tot de Waddeneilanden. Inmiddels hebben wij duizenden tevreden klanten door heel het land.

Meld je nu aan, want vol=vol!

Vraag vrijblijvend meer informatie over de 90 dagen demo aan door te bellen naar 0514 593 561 of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Meer weten over de Keydollar MicroVacuüm? Download dan gratis de onderstaande folder!