Drijfmesttechniek mestprobleem

Het mestseizoen is in volle gang: mest verpompen en mixen, werken met lastige mestputten, barstende slangen bij het overpompen en overvolle kelders. Herinneringen aan vorige winter komen ineens weer boven; inderdaad, toen liep je ook tegen dit probleem aan. Even niet meer aan gedacht deze mooie zomer. 

Bij Drijfmesttechniek hebben we ons team getraind om u te helpen. We bespreken samen wekelijks de meest artistieke putten en de meest ingewikkelde pompconstructies. Samen met u als klant kunnen we dit met simpele trucjes en goede degelijke techniek toch altijd weer eenvoudig oplossen. Grote kans dat we uw probleem herkennen en al eens eerder meegemaakt hebben. Maar al te vaak lossen we het op met minder techniek en noodgrepen dan wat u gewend was; we beperken uw kosten en brengen het geheel terug tot, jawel, simpele shit.

Steeds meer van uw collega-veehouders, eigenaren van mestopslagen, mestvergisters, bouwbedrijven en ook tekenaars weten ons te vinden. Ook bij u in de buurt hebben wij tevreden referenties, vraag er gerust naar.

Laat dat probleem met mixen, pompen of scheiden van uw mest nu deze winter voor het laatst zijn; hoeft u zich daar volgende winter in ieder geval niet weer aan te ergeren. Want een beetje ‘smell of shit in the morning’ mag best, maar het moet niet uit de hand lopen!

Los nu uw mestproblemen op

Edze Westra Drijfmesttechniek

Edze Westra

Specialist mestscheiding, mix- en pomptechniek

Edze is eigenaar van Drijfmesttechniek en Keydollar. Hij adviseert veehouders door heel Nederland en daarbuiten op gebied van mestbewerking. Ook is hij continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe machines. Innovatie staat bij hem voorop!