Vacature Accountmanager


Wij zoeken een getalenteerde accountmanager!

We love the smell of shit in the morning, do you? 

Dan ben je bij ons aan het goede adres! Want dan hebben we veel gemeen: ook wij zijn dol op alles wat met mest te maken heeft! Ben jij de persoon die net je eerste jaartjes werkervaring er op heeft zitten? Of ben je toe aan een mooie volgende stap? Loop je warm voor het behalen van targets? Klinkt het woord koude acquisitie jou als muziek in de oren? Zit het verkopen je in je bloed en doe jij met plezier net dat stapje extra? Én ben jij ook nog eens op zoek naar een commerciële functie met een dosis techniek? Dan hebben wij dé plek voor jou! 

Wie zijn wij? 

Wij zijn jouw nieuwe collega’s van Drijfmesttechniek.nl. Wij zijn gespecialiseerd in mestbewerking. Met variërende projecten door heel Nederland en ver daarbuiten. Wij zijn een bedrijf dat mest bewerkingsmachines bouwt, verkoopt en gebruikers begeleidt bij het gebruik ervan en ‘we love it’! Wij verkopen de machines in het binnen- en buitenland, zorgen dat klanten tevreden zijn, dat problemen die voorkomen snel opgelost worden. Én we zorgen dat klanten weten wie wij zijn en onze producten kopen. Daar kom jij om de hoek kijken! 

Wat zoeken wij? 

Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met onze sector en op een creatieve en leuke manier klanten weet te werven én te behouden! 

Dus:

• Heb je een sterke sales attitude en straal je dit ook uit?

• Wil jij samen met ons tot het uiterste gaan en word je uitgedaagd door targets? 

• Vind jij het, net als wij, super belangrijk om te blijven investeren in jezelf? 

• Geniet jij van een echt teamgevoel en geloof je dat samen alles beter is? 

• Vind jij ook dat continu vernieuwen de sleutel tot succes is? 

• Hou jij van een lekker praktische en eerlijke communicatie en ben je een echte doorpakker? 

• Heb jij ervaring met de sector, ben je bekend met landbouwmachines of landbouwtechniek? 

• Ben jij geen ‘order opvrager’ maar zoek je constant uitdaging in de vorm van koude acquisitie en het uitbreiden van markten? 

• Word jij niet warm van bel lijsten of aanvragen, maar creëer jij je eigen omzet zelf? 

Dan ben jij de ‘shitty person’ die wij zoeken! 

We love happy customers! 

Waar jij je in de kern mee bezighoudt, is onze visie en drive overtuigend overbrengen naar de buitenwereld en hiermee uiteindelijk je targets en jaarplanning behalen! We zijn een jong bedrijf, dus we verwachten ook van jou dat je met verfrissende en vernieuwende ideeën komt. Je levert op proactieve wijze een bijdrage aan Drijfmesttechniek. Je hebt contact met (potentiële) klanten, helpt ze bij problemen, je helpt bij productontwikkeling en bent vooral veel op pad! Je houdt je bezig met het genereren van nieuwe contacten en klanten. Je ontwikkelt en plant kansen in de markt en doet een stukje realisatie van upsell en cross- selling opportunities. Klant blij, jij blij! 

We love making money! 

Bij ons bedrijf werken allemaal energieke mensen, wij bieden je ontzettend veel mogelijkheden om je te laten groeien in alle opzichten, je kunt bij ons alle ideeën delen en wie weet kunnen we wat met jouw frisse blik op onze werkwijze. Wij willen uitblinken en perfect werk leveren, daar wil jij toch bij horen? Kortom, genoeg redenen om te reageren! 

We love having fun! 

Ook belangrijk: dat je een vrolijke noot bent. Iemand die niet zomaar een baan zoekt, maar met ons bedrijf mee wil groeien en knallen totdat de shit uit de lucht is. Want je toekomstige collega’s houden van hun vak en doen er alles aan om klanten echt verder te helpen. 

Enthousiast? 

Kun jij ons overtuigen met jouw passie voor deze job? Reageer dan direct via onderstaande mail met jouw motivatie en CV voor 30 september 2019. En wie weet zien we je dan binnenkort ons kantoor binnenlopen! 

Contactpersoon 
Reinouw Westra
T: 0514 593 561
E: [email protected]